پایگاه اینترنتی فانکیوسککارشناسان تغذیه برای این محصول هفت فایده برشمرده اند که عبارتند از:۱ – پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان پروستات به دلیل این که دارای مواد آنتی اکسیدان به خصوص لیکوبن به عنوان دشمن سلول های سرطانی و عامل تقویت استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان است.برای حفظ درصد بالای آنتی اکسیدان هندوانه باید آن را در دمای اتاق نگهداری کرد.۲ – هندوانه سرشار از ویتامین سی است، که بخش دفاعی بدن و فعالیت ذهن را تقویت نموده و باعث می شود فرد به بیماری مبتلا نشود که به همین دلیل محصولی ارزشمند برای کودکان…

بروز شده : دوشنبه 15 آذر 1400
لینک دوستان