طرز تهیه ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • دوشنبه 27 دي 1395 ساعت: :
  • بازدید: 10
  • مواد لازم:

    پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
    هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
    سرکه سفید 1 فنجان
    شکر 3 قاشق سوپخوری
    دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه:

    1-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

    2-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
     
    3-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.

    4-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
     
    نکته:
     
    این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

    مطالب مرتبط:
    طرز تهیه پودینگ هندوانهطرز تهیه نان کدویی برای صبحانهطرز تهیه پیراشکی خمیری موزطرز تهیه آش رشته ترشطرز تهیه قهوه خوب بدون استفاده از قهوه سازطرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلاطرز تهیه کوکو سه طبقهطرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گوداطرز تهیه پیتزا فوری با نان تستطرز تهیه کوکو فوری برای میهمانان سرزده!طرز تهیه تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیریطرز تهیه شکلات تخته‌ای چند لایه با مغز بادامطرز تهیه چیپس پنیریطرز تهیه سرکه سیبطرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحانطرز تهیه پیتزا مرغ و قارچطرز تهیه اشترودل سیب و وانیلطرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده

    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]