.::محل تبلیغات شما::.

پایگاه اینترنتی فانکیوسکمواد لازم: سیب ۱ کیلوگرم سرکه ۱/۲ استکان شکر ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: ۱. پوره ی سیب را به همراه سرکه، شکر و نمک (تا نیمه) در ظرف مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید. ۲. ظرف را در محیطی گرم قرار دهید. بین ۳۰ تا ۴۰ روز زمان لازم است تا سرکه آماده شود. در این میان، به خصوص در روزهای اول، آن را تکان ندهید. ۳. بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید. ۴. وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی…

امروز جمعه 08 اسفند 1399
لینک دوستان