طرز تهیه شنیسل مرغ

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • شنبه 04 مهر 1394 ساعت: :
  • بازدید: 13
  • مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :


    فیله مرغ                  3 عدد
    نمک و فلفل              به مقدار لازم
    پیاز خرد شده            1عدد
    روغن سرخ کردنی      2قاشق غذاخوری
    آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
    تخم مرغ                  2عدد
    ادویه مخلوط             به مقدار لازم
    سیب زمینی پخته      2عدد
    سبزیجات                برای تزیین

    دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :


    ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذاری داغ شود.سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ  زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.


    نکاتی در مورد تهیه شنیسل

     

    1) اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید. 

    2) برای خوشمزه تر شدن شنیسل مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید. 

    3) آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه میکند به جای آن پیاز را جایگزین نکنید. 

    4)در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید. 

    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]