طرز تهیه آش رشته ترش

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • یکشنبه 14 آذر 1395 ساعت: :
  • بازدید: 52
  • مواد لازم برای ۸ نفر

    ۷۵۰ گرم نخود، لوبیا چیتی و عدس (معمولا مقدار عدس باید بیشتر از نخود و لوبیا باشد)
    ۱ کیلوگرم سبزی آش خرد شده
    ۳ عدد پیاز متوسط
    روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
    ۲۰۰ گرم آلبالو خشک، قیسی، برگه زردآلو و آلو
    ۷۵۰ گرم رشته مخصوص آش
    ۱ ق س پودر نعنا خشک
    ۲ /۱ پیمانه شیره انگور
    ۲ پیمانه سرکه انگور
    ۱ لیوان آب گوشت یا آب قلم
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱. ابتدا لوبیا و نخود را از قبل در کاسه ای حاوی آب بریزید و بگذارید خیس بخورند. برای پخت عدس هم خیس کردن دو ساعت پیش از پخت کافی است؛ بنابراین عدس را همان روز خیس کنید. از پیازها را هم پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.

    ۲. در قابلمه بزرگ مخصوص پخت آش مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس دوسوم پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند. پس از آن آب قلم یا گوشت را همراه با دو لیوان آب معمولی و نخود و لوبیا اضافه کنید و بگذارید بپزند. مرحله بعدی، اضافه کردن عدس به همراه کمی نمک است. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حبوبات کاملا پخته شوند.

    ۳. در این فاصله کاسه ای حاوی آب آماده کنید و آلبالو خشک، آلو و برگه قیسی و زردآلو را در آن بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس سبزی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و کمی حرارت دهید تا سبزی نیم پز شود. بعد از آن خشکبار خیسانده شده را همراه با فلفل داخل قابلمه آش بریزید و اجازه دهید همراه با سبزی کاملا بپزد.

    ۴. بعد از اینکه از پخت سبزی و خشکبار مطمئن شدید، نوبت اضافه کردن رشته است. رشته ها را نصف کرده و پس از ریختن در آش بگذارید در آش چند جوش بخورد. سپس در ظرف دیگری شیره انگور را با سرکه مخلوط کرده و در مراحل نهایی پخت، این مخلوط را هم به آش بیفزایید و بعد از حدود ده دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید و در کاسه مورد نظر بریزید و با نعنای سرخ‌شده و کمی پیاز داغ تزیین کنید.

    فوت و فن

    توجه کنید در ترکیب سبزی آش باید حتما برگ چغندر وجود داشته باشد.


    مطالب مرتبط :

    طرز تهیه قهوه خوب بدون استفاده از قهوه سازطرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلاطرز تهیه کوکو سه طبقهطرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گوداطرز تهیه پیتزا فوری با نان تستطرز تهیه کوکو فوری برای میهمانان سرزده!طرز تهیه تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیریطرز تهیه شکلات تخته‌ای چند لایه با مغز بادامطرز تهیه چیپس پنیریطرز تهیه سرکه سیبطرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحانطرز تهیه پیتزا مرغ و قارچطرز تهیه اشترودل سیب و وانیلطرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شدهطرز تهیه شنیسل مرغ


    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]