مواد لازم:
عدس ۲۰۰ گرم
پیازچه ۱ دسته
گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
جعفری تازه ۱ دسته
نعنای تازه ۱ دسته
روغن زیتون بکر
لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
طرز تهیه:
۱-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین ۳۰ الی ۶۰ دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۲-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
۳-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
مطالب مرتبط :
طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیریطرز تهیه شکلات تختهای چند لایه با مغز بادامطرز تهیه چیپس پنیریطرز تهیه سرکه سیبطرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحانطرز تهیه پیتزا مرغ و قارچطرز تهیه اشترودل سیب و وانیلطرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شدهطرز تهیه شنیسل مرغ
دسته بندی : تغذیه,
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب