طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • سه شنبه 25 آبان 1395 ساعت: :
  • بازدید: 19
  • مواد لازم:

    ریحان (ریز شده) ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
    سیر (خرد شده) ۲ قاشق چای خوری
    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    پنیر پارمزان (رنده شده) ۲ قاشق غذاخوری
    کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم (نصف لیوان)
    زرده تخم مرغ ۳ عدد
    برگ سیر (ریز شده) ۴ قاشق غذاخوری
    نان فرانسوی (یا باگت) ۱ عدد

    طرز تهیه:

    ۱-ابتدا داخل ظرفی مناسب ۲ عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.

    ۲-نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.

    ۳-مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.

    ۴-روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید (در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).

    ۵-حال نان را ۶ تا ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.


    مطالب مرتبط :


    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]