طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • سه شنبه 09 آذر 1395 ساعت: :
  • بازدید: 7
  • مواد لازم:

    فیله مرغ ۱۰ عدد
    پنیر گودا ۵ ورق
    نمک، فلفل، ادویه، زعفران کمی
    پودر سوخاری ریز یک بسته
    پودر سوخاری درشت یک بسته
    تخم مرغ ۳ عدد
    طرز تهیه :

    ۱-فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

    ۲-پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

    ۳-فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

    ۴-مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

    ۵-تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

    ۶-فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

    ۷-مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

    ۸-در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

    ۹-این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.


    مطالب مرتبط :
    طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گوداطرز تهیه پیتزا فوری با نان تستطرز تهیه کوکو فوری برای میهمانان سرزده!طرز تهیه تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیریطرز تهیه شکلات تخته‌ای چند لایه با مغز بادامطرز تهیه چیپس پنیریطرز تهیه سرکه سیبطرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحانطرز تهیه پیتزا مرغ و قارچطرز تهیه اشترودل سیب و وانیلطرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شدهطرز تهیه شنیسل مرغ


    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی