طرز تهیه پودینگ هندوانه

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • سه شنبه 30 آذر 1395 ساعت: :
  • بازدید: 4
  • حالا این مخلوط را با بقیه پوره، سه‌چهارم پیمانه شکر و کمی وانیل و یک تکه چوب دارچین در شیرجوشی بریزید و روی حرارت تند قرار دهید. وقتی‌که مخلوط جوش آمد،‌ حرارت را کم کنید.

    آن‌قدر مواد را روی حرارت هم بزنید تا کم‌کم غلیظ شود. حدود ده تا پانزده دقیقه طول می‌کشد. دسر را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید و دسر را در قالب دلخواه بریزید. وقتی حرارتش را از دست داد، ‌قالب را یک شب تا صبح در فریزر بگذارید. بعد از برگرداندن در ظرف موردنظر می‌توانید روی آن را با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین کنید.


    مطالب مرتبط :

    طرز تهیه نان کدویی برای صبحانهطرز تهیه پیراشکی خمیری موزطرز تهیه آش رشته ترشطرز تهیه قهوه خوب بدون استفاده از قهوه سازطرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلاطرز تهیه کوکو سه طبقهطرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گوداطرز تهیه پیتزا فوری با نان تستطرز تهیه کوکو فوری برای میهمانان سرزده!طرز تهیه تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیریطرز تهیه شکلات تخته‌ای چند لایه با مغز بادامطرز تهیه چیپس پنیریطرز تهیه سرکه سیبطرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحانطرز تهیه پیتزا مرغ و قارچطرز تهیه اشترودل سیب و وانیلطرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شدهطرز تهیه شنیسل مرغ


    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]