.::محل تبلیغات شما::.

پایگاه اینترنتی فانکیوسکمحمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی خوردن توت سبب کاهش فرایندهای التهابی در بدن می شود و هنگامی که ماده ای مضر بدن را تحریک می کند تلاشی از جانب بدن شروع می شود تا آن را ازمیان ببرد و این تلاش باعث بروز التهاب می شود. عزیزی با بیان اینکه این میوه حاوی فلاونوئیدهای قدرتمندی به نام آنتوسیانین هستند که منجر به خاموش کردن ژن های التهابی می شوند، تصریح کرد: علاوه بر این، توت ها حاوی ویتامین ث هستند که نشان داده شده هر دو منجر به کاهش تاثیرات رادیکال های آزاد(ترکیباتی که در بدن منجر سرطان شده و از…

به روز شده در سه شنبه 12 اسفند 1399
لینک دوستان