پایگاه اینترنتی فانکیوسکمی‌دانیم مصرف حجم بالایی از شکلات برای سلامتی انسان مضر است. از جمله خطرات مصرف بش از حد شکلات می‌توان به ابتلا به دیابت، اضافه وزن، اعتیاد به مصرف مواد شیرین اشاره کرد که همگی تهدیدی جدی برای آینده کودکان به شمار می‌روند. این شکلات در دهه ۱۹۶۰ میلادی به عنوان یک ماده افزودنی به بستنی راهی بازارهای جهانی شد. در این محصول از فندق به همراه کاکائو استفاده شده است. امروزه کمتر از سه درصد از مادران این شکلات را به بستی خانگی اضافه می کنند و مقادیر فراوان شکلات خام را به همراه انواع دسر و بیسکوئیت به…

بروز شده : پنجشنبه 29 مهر 1400
لینک دوستان