.::محل تبلیغات شما::.

پایگاه اینترنتی فانکیوسکبا این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد. این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال ۲۰۱۸ تولید این نوع شیرینی‌جات را آغاز خواهد کرد. نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالم‌تر است. سایر تجارت‌های بزرگ مانند شرکت پپسی نیز به دنبال روش‌های مشابه هستند. به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت،‌ کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالت‌های آمریکا به وضع مالیات‌هایی بر شکر پرداخته‌اند…

به روز شده در شنبه 16 اسفند 1399
لینک دوستان