تولید شکلات هایی که باعث چاقی نمی شوند

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت: :
  • بازدید: 3
  • با این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد.

    این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال ۲۰۱۸ تولید این نوع شیرینی‌جات را آغاز خواهد کرد.
    نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالم‌تر است. سایر تجارت‌های بزرگ مانند شرکت پپسی نیز به دنبال روش‌های مشابه هستند.

    به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت،‌ کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالت‌های آمریکا به وضع مالیات‌هایی بر شکر پرداخته‌اند تا مردم را از خرید شیرینی‌جات دلسرد کرده و در نتیجه با دیابت و چاقی به ویژه در کودکان مبارزه شود.

    نرخ ابتلا به دیابت نسبت به سال ۱۹۸۰ حدود چهار برابر افزایش یافته و باورها بر است که شرکت‌های مواد غذایی تا حدی برای این وضعیت مقصر هستند.


    مطالب مرتبط :افسانه جوش صورت و شکلات حقیقت دارد؟طرز تهیه شکلات تخته‌ای چند لایه با مغز بادام


    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی