پایگاه اینترنتی فانکیوسکمواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته:مخلوطی از کاهو‌های متفاوت: ۲۵۰ گرمنان فرانسوی: ۱۲ برشروغن زیتون بکر: جهت چرب نمودن ظرف پنیر محلی: ۱۲ برش سبزی‌های تازه مثل رزماری، آیوشن یا اورگانو ریز شده: مقداری نان فرانسوی: جهت سرومواد لازم جهت تهیه سس: روغن زیتون بکر: ۶ قاشق غذاخوری سرکه قرمز: ۳ قاشق غذاخوری شکر: نصف قاشق چای خوری خردل: نصف قاشق چای خوری نمک: به میزان لازم فلفل: به میزان لازمطرز تهیه: ۱. جهت تهیه سالاد، برگ‌های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک…

بروز شده : پنجشنبه 29 مهر 1400
لینک دوستان