پلوی قهوه‌ ای با هویج و نخود فرنگی

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • چهارشنبه 19 آبان 1395 ساعت: :
  • بازدید: 11
  • مواد لازم:

    برنج قهوه‌ای ۲۰۰ گرم
    روغن کنجد ۴ قاشق سوپخوری
    هویج خرد کرده و پخته ۲ عدد
    پیاز خرد کرده ۱ عدد درشت
    کره گیاهی ۱ قاشق سوپخوری
    گلچه‌های گل کلم ۱۵۰ گرم
    گوجه فرنگی خرد کرده ۲ عدد
    نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
    گشنیز خرد کرده ۱ دسته کوچک
    نمک و ادویه پلوئی به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

    ۲. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت ۲۰ دقیقه برنج را دم کنید.

    ۳. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

    ۴. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

    یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.


    مطالب مرتبط :


    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]