پایگاه اینترنتی فانکیوسکانجیر را به دو شکل تازه و خشک می‌توان در بازار یافت. البته انجیر تازه تنها در فصول گرم سال موجودند، به همین دلیل هم مصرف انجیر خشک در میان مردم متداول است. در هر 100 گرم انجیر خشک، 249 کالری، 3/3 گرم پروتئین، 9/0 گرم چربی، 69 گرم کربوهیدرات و 6/5 گرم فیبر وجود دارد. این مقادیر در انجیر تازه به ترتیب 80 کالری، 3/1 گرم پروتئین، 3/0 گرم چربی، 3/20 کربوهیدرات و 2/2 گرم فیبر است.پیشگیری از بیماری‌های قلبیانجیر خشک حاوی فنول، امگا 3 و امگا 6 است. این اسیدهای چرب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند.…

بروز شده : دوشنبه 08 آذر 1400
لینک دوستان