طرز تهیه ترشیِ زمستانیِ انار و لبو

قالب گراف - مرجع قالب و گرافیک بلاگ دیزاین - سامانه طراحی سایت تبلیغات تبلیغات
  • نویسنده :
  • شنبه 23 بهمن 1395 ساعت: :
  • بازدید: 7
  • مواد مورد نیاز:
     
     
        انار: 1 کیلوگرم
        چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
        سرکه انگور: 1 پیمانه
        آب انار: 1 لیتر
        پودر گلپر: 1 ق س
        پودر گشنیز: 1 ق س
        سیاه دانه: 2 ق س
        فلفل قرمز: 1 ق س
        نمک: به میزان لازم
     
       
     
    روش پخت:
     
    1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
     
    2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
     
    3- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.


     
    •    این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

    مطالب مرتبط :
    طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ایطرز تهیه ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذاطرز تهیه پودینگ هندوانهطرز تهیه نان کدویی برای صبحانهطرز تهیه پیراشکی خمیری موزطرز تهیه آش رشته ترشطرز تهیه قهوه خوب بدون استفاده از قهوه سازطرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلاطرز تهیه کوکو سه طبقهطرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گوداطرز تهیه پیتزا فوری با نان تستطرز تهیه کوکو فوری برای میهمانان سرزده!طرز تهیه تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیریطرز تهیه شکلات تخته‌ای چند لایه با مغز بادامطرز تهیه چیپس پنیریطرز تهیه سرکه سیب
    دسته بندی : تغذیه,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]